Варна

CodeCombat

В игровата среда на CodeCombat учениците ще научат основите и ще започнат да програмират на популярния език Phyton, който се използва в цял свят за разработване на уеб сайтове, игри, мобилни приложения, невронни мрежи и др. Обучението по програмиране е под формата на търсене, което е по-вълнуващо от "разходка" или "стрелба". Детето ви няма да се отегчи, гледайки безкрайните редове код - всички непонятни досега неща ще станат ясни по време на играта, то ще завладява земи, ще строи и ще побеждава врагове, използвайки заклинателен код (команди на Python). Това е една от най-добрите комбинации от отдих и обучение!

Модулът CodeCombat покрива 85 % от учебната програма, която се преподава в Станфордския университет по информатика в курсовете "Методология на програмирането", "Абстрактно програмиране" и "Разработване на игри и създаване на уебсайтове".

Резервирайте място

В First International CyberSchool деца на възраст от 8 години могат да посещават курс по изключително търсения, лесен и удобен за използване език Python. Нашият модул "CodeCombat" преподава принципите на кодирането в забавна задача (компютърна ролева игра). Учениците ще започнат да програмират още от първото занятие, като решават логически задачи, а интересът им към програмирането ще се разпали от нарастващата сложност на нивата и напредването на героите. Курсът е подходящ както за начинаещи, така и за тези, които вече са запознати с други езици за програмиране.

Характеристики на модула "CodeCombat. Основни познания за Python"

CodeCombat е браузърна игра за много играчи, разработена от млади програмисти от Сан Франциско. Той е създаден, за да привлече ученици, които нямат представа какво е програмиране, и да ги запознае с основните принципи на кодирането чрез необичайна форма на представяне на информация. Тя може да завладее дори най-неспокойните ученици. Нивата на играта са структурирани като добър курс по програмиране - колкото повече задачи изпълни детето, толкова повече знания ще придобие.

Модулът CodeCombat в киберучилището KIBERone представлява изучаване на принципите на сериозния и недетски език Python по непринуден и забавен начин. Ние даваме минимум теория и максимум практика, което ви позволява да се потопите в света на програмирането. Освен това нашият курс е привлекателен и с това, че има много възможности за отборна игра - урокът се превръща във виртуални битки, в състезания с програми, създадени от съучениците.

В клас децата:

Те ще се научат да изграждат логически вериги и да мислят с алгоритми, ще развият уменията си за мислене, ще се научат да аргументират и да защитават своите позиции и ще подобрят английския си език;

Научете основите на програмирането на игри - управление на героите и запознаване с концепциите за методи, цикли и променливи, броячи, масиви, функции и векторна графика;

да научите основните принципи на езика Python;

да се запознаят с механиката на играта, да създават нива, да редактират, да усъвършенстват играта и да предлагат свои собствени задачи, като същевременно развиват въображението и креативността си;

ще запомните много от командите, тъй като те често се повтарят;

да се научат да пишат сложна логика на игри и да получат стимул да създадат своя собствена игра.

да усвоят умения за работа в екип;

Увлекателното програмиране на най-популярния език в CyberSchool е първата стъпка към добре платена ИТ кариера.

    

Данный сайт использует файлы cookie и прочие похожие технологии. В том числе, мы обрабатываем Ваш IP-адрес для определения региона местоположения. Используя данный сайт, вы подтверждаете свое согласие с политикой конфиденциальности сайта.
OK