Варна

Светът на 3D игрите в Unity 3D

Платформата Unity за разработка в реално време. 3D, 2D, VR и AR визуализация за игри, автомобилостроене, транспорт, кино, анимация, архитектура, инженерство и дизайн.

Unity 3D е популярен, лесен за използване и функционален енджин, който ви позволява да създавате висококачествени цветни игри с високо ниво на 3D графика. Игрите, създадени с Unity 3D, се изпълняват на най-популярните операционни системи - Windows, OS X, Windows Phone, Android, Apple iOS, Linux, както и на конзолите за игри PlayStation и Xbox.

Unity 3D се използва от най-големите разработчици на компютърни игри (Blizzard, EA, Wargaming и др.), а списъкът с игри на Unity включва Pokémon Go, Game Of Thrones: Seven Kingdoms и др.

Вашето дете ще се запознае с енджина на играта и неговите функции, ще научи как се създават компютърни игри и 3D графики, ще се научи да използва професионалните инструменти, използвани от големи международни компании, и ще създаде своя собствена компютърна игра!

 

Продължителност на модула - 3 месеца

Резервирайте място

В киберучилището KIBERone в Екатеринбург децата се учат да създават 3D игри с помощта на лесния за използване и функционален двигател Unity 3D. Детето ви ще погледне на света на играта по нов начин и вероятно ще иска да премине от ролята на пасивен потребител към по-творчески, креативен и вълнуващ процес на изграждане на сценарии за средата на играта и добавяне на нови функции към нея. Този тримесечен модул запознава младите геймъри с характеристиките и функциите на редактора Unity, като им предоставя необходимите знания и умения за разработване на висококачествени, цветни игри с висока 3D графика на платформите Windows/Linux/Mac/Web. Децата ще се научат как да генерират идеи и да създават концепции, герои и терени, както и как да отстраняват грешки в игрите. Модулът включва и обучение по програмиране на C# и ще им даде добър старт по пътя към работа в обещаващата област на GameDev.

Научете как да създавате игри с енджина Unity 3D

Модулът "Светът на 3D игрите в Unity 3D" в нашето киберучилище за деца е с продължителност 3 месеца. През това време децата ще овладеят 3D енджина Unity и ще се научат как да използват професионалните инструменти, които се използват от най-големите разработчици на игри. Те ще овладеят принципите на дизайна на игри, разработването на алгоритми и използването на стандартни инструменти, ще повторят основите и ще усъвършенстват уменията си за програмиране. В края на модула всяко дете ще е създало своя собствена 3D игра с хубави, сочни графики, разнообразни места и страхотни нива за платформи PC, iOS, Android, Play Station или XBox и ще я публикува в дигитален магазин.

Модулът за обучение за създаване на игри от нулата в Unity 3D включва:

Въведение в основните методи на езика C#;

Разглеждане стъпка по стъпка на интерфейса и функциите на енджина за игри;

работа с триизмерна геометрия, материали и текстури;

създаване на герои, предмети и сцени;

работа с камера;

изчисляване на осветеността на 3D модели;

избиране на необходимите звуци от библиотеки;

използването на пост-ефекти за окончателна обработка;

импортиране и събиране на ресурси, включително анимации;

Писане на код за организиране на взаимодействието между обектите в света на играта.

Вашето дете ще бъде обучавано на програмиране от водещи преподаватели от най-големите университети в страната и висококвалифицирани служители на големи ИТ компании. Позволете на децата си да станат по-успешни от своите връстници, защото игрите, разработени в Unity 3D, могат да бъдат публикувани официално и да печелят добри пари от продажбата им.

    

Данный сайт использует файлы cookie и прочие похожие технологии. В том числе, мы обрабатываем Ваш IP-адрес для определения региона местоположения. Используя данный сайт, вы подтверждаете свое согласие с политикой конфиденциальности сайта.
OK