Варна

Разработване на игри с CryEngine 5. 3D игри от всички жанрове и направления

CryEngine 5 е най-мощният (или един от най-мощните) енджин за 3D игри с изключителна поддръжка на VR. Този междуплатформен двигател поддържа най-модерните технологии за визуализация. В игрите могат да се прилагат най-реалистичните светлинни ефекти, затъмняване, мъгла, антиалайсинг, размазване и др.

 

Продължителност на модула - 2 месеца

Резервирайте място

Кибершколата KIBERone разработи модул за обучение по създаване на 3D игри от всякакъв жанр и направление с помощта на един от най-модерните игрови енджини - CryEngine 5. Програмата на модула ще позволи на децата бързо и лесно да разберат основите на разработването на игри от клас AAA с най-мощните триизмерни графики. Под ръководството на напредналите преподаватели на нашето киберучилище младите разработчици ще се потопят с главата напред в процеса на разработване на игри - разработване на идея, писане на сценарий, изграждане на игрови локации, тестване и отстраняване на грешки и накрая ще споделят своя невероятен проект с приятели. Получените знания и умения ще ви бъдат достатъчни, за да създадете своя собствена видеоигра и дори да започнете работа в областта на GameDev.

Научете се да правите игри с енджина CryEngine 5

Модулът "Разработване на игри с CryEngine 5. Модулът "3D игри от всички жанрове и направления" в нашето киберучилище е с продължителност 2 месеца, заниманията се провеждат веднъж седмично. През това време децата ще научат основите на визуалното и обектно-ориентираното програмиране, ще се научат да изграждат логически вериги и да мислят с алгоритми, ще открият света на компютърния дизайн и ще се запознаят с възможностите на игровия енджин, включително аудио, физика, управление, VR-технология и др. Те ще могат да създават красиви среди с почти фотореалистични графики и зашеметяващи събития във виртуален свят за компютри и игрови конзоли и лесно да адаптират играта към всяка операционна система.

Този модул е предназначен за деца на възраст над 13 години, включително за геймъри без основни познания и за млади програмисти, които вече са усвоили езика C#. Никой няма да скучае в часовете, тъй като теоретичната част е само 20%, а 80% са посветени на практиката.

По време на периода на проучването вашето дете

ще могат да систематизират и структурират съществуващите знания по програмиране;

Научете или повторете концепциите за променливи, цикли, масиви, функции и класове, както и теми от обектно-ориентираното програмиране, свързани с разработването на игри;

да се запознаят с актуалните тенденции в работата с виртуална реалност и с процеса на оформяне на архитектурата на играта;

Запознайте се с интерфейса на CryEngine 5, неговите основни инструменти, функции и принципи на работа, както и със силните и слабите му страни;

Научете алгоритмите и основите на програмирането на C# за деца и придобийте основни умения за структуриране на кода, оптимизиране на проекти и скриптове;

ще работи с обекти, текстури, физика и анимация, сцени, създаване на изкуствен интелект, осветление, звуци, музика;

ще могат да реализират повечето от своите фантазии и уникални вселени;

да се научите да търсите грешки и да ги отстранявате сами;

представя завършения проект.

Да се научите да създавате игри от нулата е правилната, солидна основа за по-нататъшно развитие в областта на създаването на игри и ключът към успеха в разработването на видеоигри от всеки жанр (от екшън до куестове). Дайте възможност на сина или дъщеря си да разгърнат творчеството си и да превърнат енджина CryEngine 5 в лесна за използване и разбираема среда, която да изпълни техните желания и виждания.

    

Данный сайт использует файлы cookie и прочие похожие технологии. В том числе, мы обрабатываем Ваш IP-адрес для определения региона местоположения. Используя данный сайт, вы подтверждаете свое согласие с политикой конфиденциальности сайта.
OK