КиберУчилището KIBERone започна сътрудничество с IT училището на SAMSUNG!

Начална / За КиберШкола / Новини / КиберУчилището KIBERone започна сътрудничество с IT училището на SAMSUNG!
19 Март 2020

Сега най-добрите ученици, завършили КиберУчилището могат да получат сертификат, който им дава възможността да се обучават в IT училището на SAMSUNG във всички градове, където то присъства. Сертификатът дава на ученика възможност да премине встъпителния изпит по опростена схема.

IT училището на SAMSUNG е програма за допълнително образование за ученици на възраст 15-17 години в сферата на информационните технологии, програмирането и разработването на мобилни приложения за Android. То беше създадено от специалисти от изследователския център на SAMSUNG и водещи преподаватели от Московския физико-технически институт (МФТИ).

След обучението в IT училището на SAMSUNG на всеки успешно завършил ученик се издава сертификат, осигуряващ допълнителни точки при кандидатстване в 20 руски университета.

Данный сайт использует файлы cookie и прочие похожие технологии. В том числе, мы обрабатываем Ваш IP-адрес для определения региона местоположения. Используя данный сайт, вы подтверждаете свое согласие с политикой конфиденциальности сайта.
OK