3ds Max. Създайте своя собствена стая

Начална / Модули / 3ds Max. Създайте своя собствена стая

3D Max е софтуер за 3D моделиране, визуализация на дизайн, игри и анимация, който се използва широко от професионалисти в областта на киното и телевизията, както и от разработчици на игри за виртуална реалност.

По време на курса децата ще се запознаят с всички функции на тази мощна програма: с форми, с текстуриране, с визуални ефекти, с осветление, с техники за комбиниране на компютърна графика и реално видео. В края на модула детето ви не само ще изработи първата си триизмерна картичка, но и ще създаде триизмерен фотореалистичен модел на своята стая на мечтите.

Резервирайте място

3D Max е една от най-добрите програми за работа с 3D графики и архитектурна визуализация. Той съдържа впечатляващ брой функции, които ви помагат да създавате невероятни дизайни, както по отношение на сложността, така и на реализма. Това е незаменим помощник за дизайнери, декоратори и моделиери. 3D Max. Модулът "Създай стаята на мечтите си" в KIBERone ще даде на децата основни знания и умения за 3D моделиране, текстуриране и визуализиране на обекти, благодарение на които те не само ще развият творческите си умения.

Характеристики на модула 3D Max. Модул "Създайте стаята на мечтите си

Курсът е предназначен за ученици, които никога досега не са се занимавали с 3D графика, и ще представлява интерес за тези, които вече имат основни познания по 3D моделиране и искат да научат за всички тънкости на създаването на мегареалистични изображения. Нашите напреднали учители ще запознаят учениците с алгоритми и трикове, които ще улеснят работата с програмата и ще намалят разхода на енергия. Този модул ще бъде добър старт по пътя ви към работа в ИТ компании като 3D моделиер или визуализатор.

Всеки урок в CyberSchool е интересен и завладяващ. Повече от 80% от урока е посветен на практиката. Децата лесно ще научат как да работят с 3D Max, да създават и анимират геометрия по различни начини, да персонализират материали, да прилагат текстури, да настройват осветление и т.н. Те ще разберат логиката на програмата, ще научат много нюанси за по-продуктивна работа, което ще им позволи да изпълняват поръчки и да печелят много пари в близко бъдеще.

Курсът за 3D Max. Създайте стаята на мечтите си" включва:

Въведение в целта и възможностите, предимствата и недостатъците на програмата;

усвояване на правилата за правилно моделиране;

Основни команди, бързи клавиши и бутони за управление на обекти;

правила за създаване, преместване и мащабиране на триизмерни модели и създаване на светлинни сцени;

създаване на анимации;

визуализация на помещения, моделиране на мебели и обзавеждане, арматура и оборудване;

Изучаване на карти на текстурите и алгоритми за създаване и наслагване на различни материали (стъкло, вода, дърво, бетон, трева, камъни, завеси, листа, мрамор, метал, пластмаса);

импортиране на изтеглени модели в интериорна сцена, създаване на сцени с помощта на предварително създадени модели;

Научете за скрити трикове и тайни начини за работа с програмата;

създаване на презентационни видеоклипове.

Знанията и уменията, придобити от модула, могат да се използват в бъдеще за 3D моделиране и 3D принтиране, създаване на VR или панорамни сцени, както и за интериорен и екстериорен дизайн.

Данный сайт использует файлы cookie и прочие похожие технологии. В том числе, мы обрабатываем Ваш IP-адрес для определения региона местоположения. Используя данный сайт, вы подтверждаете свое согласие с политикой конфиденциальности сайта.
OK