Google SketchUp

Начална / Модули / Google SketchUp

SketchUp е програма за моделиране на сравнително прости триизмерни обекти: сгради, мебели, интериори. Децата се запознават с основите на 3D моделирането.

Продължителност на модула - 1,5 месеца

Резервирайте място

В киберучилището KIBERone в Екатеринбург програмата за визуално програмиране за деца включва изучаване на популярната за архитекти и дизайнери платформа Google SketchUp. Готиното на този многофункционален инструмент е неговата простота, интуитивен и кратък интерфейс и огромни възможности за триизмерно творчество. Нашият авторски курс е разработен с участието на руски и чуждестранни специалисти, специално адаптиран е за детското възприятие и е подходящ за деца на възраст над 9 години. Нашите учители ще ви научат да разбирате принципите на програмата, да усвоявате командите и инструментите, да създавате триизмерни обекти и различни сцени.

Характеристики на модула Google SketchUp в нашето киберучилище за деца

В CyberSchool водещи разработчици от големи ИТ компании и дизайнерски студия ще обучават децата на 3D моделиране. Програмата включва въведение в основите на 3D графиката. Уроците обхващат особеностите на дизайна на мебели, играчки, модели на автомобили и самолети, интериорен дизайн, както и дизайн на сгради, различни строителни конструкции и техните елементи. Програмирането на обучението се извършва в благоприятна за децата среда: класните стаи са оборудвани с най-съвременни технологии, 20 % от учебния процес се състои от теория, а 80 % са посветени на практиката, като не се обръща внимание на дреболии като здравословни закуски между часовете.

Това е идеалното решение да научите детето си на програмиране в невероятна и вълнуваща 3D среда, като му помогнете да реализира творческите си амбиции и да разкрие потенциала си. То дава възможност за развиване на творчество и въображение, естетически вкус, чувство за стил и композиция, пространствено и логическо мислене, както и усърдие и решителност.

В края на модула (след 1,5 месеца) децата ви ще могат да се ориентират във виртуално триизмерно пространство и сами да създават сравнително прости дизайнерски и архитектурни модели. В уроците децата ще:

да измислят идеи за реализиране на този завладяващ жанр;

да разбирате съществуващите команди и работни инструменти;

да изграждате логиката в модела, за да програмирате ефективно и с удоволствие;

Използвайте вградените в редактора графични стилове и бързи клавиши;

скици на модели;

да създавате и редактирате 3D обекти;

придават текстура на различни материали и осветяват сцени;

Научете как SketchUp взаимодейства с други редактори.

SketchUp ще открие пред детето ви невероятни възможности за усъвършенстване на уменията му, тъй като то ще може да открива оригинални трикове и комбинации за себе си отново и отново.

Данный сайт использует файлы cookie и прочие похожие технологии. В том числе, мы обрабатываем Ваш IP-адрес для определения региона местоположения. Используя данный сайт, вы подтверждаете свое согласие с политикой конфиденциальности сайта.
OK