Създаване на плъзгаща се страница. Тилда

Начална / Модули / Създаване на плъзгаща се страница. Тилда

Модулът въвежда понятието "целева страница". Децата ще научат основните разлики между целева страница и уебсайт, ще се научат как да използват основните програми за изграждане на целеви страници и ще създадат първата си целева страница.

 

Продължителност на модула - 1 месец

Резервирайте място

Невъзможно ли е да откъснете детето си от неговия смартфон или таблет? Модулът "Създаване на уебсайт за 24 часа. Tilda Landing" в Международното киберучилище KIBERone ще им помогне да насочат страстта си в правилната посока - дори първокласниците без умения за проектиране или писане на код могат да използват този мощен конструктор на уебсайтове, за да създават привлекателни уебсайтове от една страница и ефективни целеви страници.

Характеристики на модула "Създаване на сайт. Приземяване на Тилда" в киберучилището

Tilda е конструктор на уебсайтове и идеален инструмент за бързо създаване на целеви страници. Не е необходимо да владеете езици за програмиране, тъй като всички уеб ресурси са създадени от няколкостотин готови блока-модули, а настройките се извършват с помощта на мишката и клавиатурата.

Tilda разполага с около 500 шаблона на различни уебсайтове и на тази платформа може да се реализира всякакъв вид ресурс: от уникален уебсайт, уебсайт с визитна картичка, уебсайт с автобиография и блог до електронни магазини и информационни портали. За разлика от разработката на CMS, процесът на създаване на уебсайтове и създаване на уебсайтове в Tilda е много по-лесен и не изисква допълнителни разходи. Но резултатът е впечатляващ.

Занятията в киберучилището KIBERONE се водят от креативни преподаватели, които имат богат опит в областта на ИТ технологиите и знаят как да намерят общ език с децата. Процесът на преподаване се състои от 80% практически уроци, в които децата не само научават какво е целева страница, как работи и по какво се различава от уебсайт с една страница, но и как да учат:

 

проектиране на корицата, избор на цветове, шрифтове и изображения, които да съответстват на същия стил;

дизайн, проектиране и стартиране на уеб страници за конвертиране;

обмислете структурата, направете адаптации и вмъкнете HTML кода;

добавяте текст, снимки, интерактивни изображения или видеоклипове с няколко кликвания;

"Опаковане" на целевата страница с онлайн чат, системи за анализ, формуляри за регистрация или обратна връзка, приемане на онлайн плащания, интерактивни карти, времеви линии;

Настройте интеграция със социални медии, имейл бюлетини, статистики, цели, тестване и SEO;

редактиране, промяна на дизайна на страницата, промяна на заглавието, изтриване на блокове.

В края на модула учениците ще могат да създават свои собствени уебсайтове от една страница и целеви страници.

Този модул ще бъде важна стъпка за вашето дете към високоплатена работа в областта на ИТ. Уменията, които ще придобият, ще им позволят да решават всякакви задачи в бизнеса си или да печелят пари, като създават уебсайтове, облицовки, визитни картички, корпоративни портали и др.

Данный сайт использует файлы cookie и прочие похожие технологии. В том числе, мы обрабатываем Ваш IP-адрес для определения региона местоположения. Используя данный сайт, вы подтверждаете свое согласие с политикой конфиденциальности сайта.
OK