Minecraft Education

Начална / Модули / Minecraft Education

Minecraft Education - Училище по програмиране за деца, компютърни курсове за ученици, начинаещи и тийнейджъри - KIBERone 

Това е игра с отворен свят, която насърчава креативността, сътрудничеството и решаването на проблеми в завладяваща среда, в която единственото ограничение е въображението на детето. 

Продължителност на модула - 2 месеца

Резервирайте място

Обучението на деца в Minecraft е възможност да се възползваме от влечението им към джаджи, да събудим у тях творчески наклонности и да ги запалим по разработването на софтуер. В края на образователния модул по Minecraft в киберучилището KIBERone  момчетата и момичетата ще са усвоили основните понятия за векторна графика, алгоритми, геометрия, химия, биология, история, география и изобразително изкуство. Те ще се научат как да работят с информация и да я структурират, да си поставят цели, да се концентрират върху определени задачи и да ги решават.

Характеристики на обучението по програмиране за деца Minecraft Education

Двумесечният модул по програмиране за деца, базиран на тази модифицирана версия на една от най-популярните игри в света, ще открие пред детето ви множество нови възможности в това виртуално пространство и ще му позволи да направи няколко крачки пред своите връстници, да се почувства уверено в себе си и своите способности, а може би дори да избере бъдеща професия в областта на ИТ. Платформата за обучение е създадена, за да осигури забавно и продуктивно въведение в структурирано програмиране в света на Minecraft, включително команди, цикли и условия. Курсът е подходящ както за начинаещи, така и за напреднали.

Децата ще се забавляват по игрив начин:

да изследвате, проучвате и променяте виртуалното пространство;

анализирате кодове, изучавате и създавате алгоритми;

проектиране на различни обекти, изграждане на световни забележителности и автомобили и разработване на карти;

изучаване на езиковите конструкции на JavaScript и Python;

да използвате различни информационни ресурси, за да напреднете в играта и да намерите идеи за вдъхновение;

разработване и прилагане на стратегии в ограничена във времето среда;

обмислете сюжета на играта и героите;

да се усъвършенствате в областта на дизайна на видеоигри;

да научите как да взаимодействате с екипа при създаването на проекти;

да си водите записки от игрите със снимки и коментари, да си направите портфолио;

импортиране и експортиране на играта от/към паметта на устройството;

създаване на виртуална общност;

да придобиете опит в областта на маркетинга, като популяризирате проекта си в социалните медии.

В нашето киберучилище за деца всички теоретични основи на програмирането се практикуват веднага, което прави учебния процес по-вълнуващ и продуктивен. Под ръководството на опитни и креативни учители младите ученици се научават как да се ориентират в Minecraft Education, да симулират различни светове, да се запознаят с химичните елементи и техните съединения в периодичната таблица, да научат какви предмети могат да бъдат направени от тях и да разработват ръководства и разкази.

Обучението по програмиране в Кибершколата на KIBERONE е инвестиция в бъдещето на вашето дете и възможност да разгърне огромния си потенциал и качества, така необходими в съвременния свят.

Данный сайт использует файлы cookie и прочие похожие технологии. В том числе, мы обрабатываем Ваш IP-адрес для определения региона местоположения. Используя данный сайт, вы подтверждаете свое согласие с политикой конфиденциальности сайта.
OK