Roblox Studio. Правим всичко, което можете да си представите

Начална / Модули / Roblox Studio. Правим всичко, което можете да си представите

Roblox Studio. Правя всичко, което можете да си представите - Училище по програмиране за деца, компютърни курсове за ученици, начинаещи и тийнейджъри - KIBERone 

Roblox е глобална платформа за създаване на онлайн игри. Всеки потребител може да изтегли Roblox Studio на компютъра си и да създава собствени игри, герои и места и да ги качва в профила си. Платформата има и собствена валута в играта - Robux, която може да се използва за закупуване на стоки и услуги в игрите.

Продължителност на модула - 1,5 месеца

Възраст 6-7 години

Резервирайте място

Първото международно киберучилище в Екатеринбург учи деца на възраст 6-7 години да разработват игри в най-голямата интерактивна платформа в света - Roblox. Преподавателите по модула ще запознаят децата с инструментите за създаване на герои, звуци, специални ефекти и виртуални светове (комплекти за игра). По време на уроците младите геймъри ще усвоят умения за кодиране, ще разберат основите на създаването на онлайн игри, ще изградят част от собствената си 3D вселена, ще усъвършенстват своята видеоигра и ще научат стратегии за успешно печелене на пари.

Roblox е идеален за начало на потапянето ви в света на програмирането и за придобиване на първия ви предприемачески опит. Учебният процес ще бъде забавен, ангажиращ и вълнуващ, изпълнен с уникално игрово преживяване!

Характеристики на обучението по Roblox Studio в KIBERone CyberSchool

Roblox Studio е най-голямата платформа за игри в света. Това е чудесен инструмент за развиване на въображението и за онлайн комуникация с други играчи. В цветната среда на Roblox дори учениците от началното училище могат да създават игри за всяко съвременно устройство. Работата в този редактор е удобна, ясна и доста лесна.

За 1,5 месеца обучение детето ви ще придобие безценен опит в създаването на собствен софтуер и

Уменията за програмиране на игри в езика Lua ще ви дадат основни познания за програмирането на игри в езика Lua, което ще ви улесни при изучаването на по-сложните и многофункционални модули;

ще могат да структурират код и да разбират принципите на разработване на алгоритми и оптимизиране на проекти;

ще овладеят инструментите за работа с тази платформа за игри и лично ще оценят нейните предимства и недостатъци;

Научете как да създавате аватари, да моделирате герои, да ги анимирате, да изграждате обекти и активни игрални полета, да променяте осветлението и да аранжирате пейзажи;

ще могат да използват своята креативност и да развиват творчески идеи в пълноценни онлайн игри;

да се научат как да публикуват игрите си и дори да печелят пари от тях, като ги монетизират или създават + продават предмети от играта.

Обучението в нашето киберучилище се основава на практиката (само 20% от урока е посветен на теорията, а 80% от урока е посветен на придобиването на приложни умения в цифрова среда). Преподавателите на модула Roblox Studio - водещи университетски преподаватели и опитни служители на големи ИТ компании - осигуряват ефективно и интересно представяне на материала. С тях децата получават много нови впечатления, знания и емоции; за тях ще бъде по-лесно да се потопят в средата за програмиране, да започнат да създават свои собствени игри и да експериментират, разчитайки на собственото си въображение.

Данный сайт использует файлы cookie и прочие похожие технологии. В том числе, мы обрабатываем Ваш IP-адрес для определения региона местоположения. Используя данный сайт, вы подтверждаете свое согласие с политикой конфиденциальности сайта.
OK