Създаване на маски. Ексклузивно за Snapchat

Начална / Модули / Създаване на маски. Ексклузивно за Snapchat

Създаване на маски. Ексклузивно от Snapchat - Училище по програмиране за деца, компютърни курсове за ученици, начинаещи и тийнейджъри - KIBERone Ekaterinburg

Обучението по изработване на маски в CyberSchool е вълнуващо практическо преживяване, в което децата взаимодействат, играят и се учат как да си взаимодействат с добавената реалност в популярното приложение Snapchat.

Децата развиват своята креативност, логика, съобразителност и гъвкавост на мисълта. Нашите преподаватели, които са служители на големи ИТ компании, ще обяснят и покажат на практика как бързо и лесно могат да рисуват и анимират своите творения, ще споделят с младите програмисти полезни съвети и актуални "работни" трикове за създаване на разнообразни визуални ефекти и оригинални маски-филтри с помощта на инструмента Lens Studio.

Характеристики на модула "Създаване на маски. Ексклузивно от Snapchat"

Занятията по създаване на виртуални маски и обекти с добавена реалност в киберучилището KIBERone се провеждат в комфортна среда. Ексклузивният междуплатформен (за устройства с iOS и Android) модул Snapchat се ползва от всички деца, независимо от възрастта им и от това дали имат опит в програмирането или не. Децата създават и качват маски, проверяват се и получават Snapcode, който могат да споделят с приятелите и семейството си в социалните мрежи.

Програмата на модула включва следните области:

Научете основите на визуалното програмиране и 3D моделирането;

Запознайте се с интерфейса на приложението Snapchat и го овладейте;

Работете с вградената функция 3D Paint, за да рисувате маски с елементи от разширената реалност и да добавяте надписи;

Създавайте ефекти за разширена реалност с помощта на простия и базиран на перспективата инструмент Lens Studio, с който работят професионални художници и разработчици;

създавайте прости маски под формата на грим, слънчеви очила, уши, татуировки, 2D рамки, прозорци към други светове, рамки с плаващи изображения и по-сложни 3D обекти;

Работете с визуални ефекти, които прилагат филтър към цялата област на изображението, с 2D и 3D проекции на обекти, герои и предмети, с интерактивно AR съдържание.

В края на модула детето ви дори ще може да участва в състезания от Lens Studio Challenges. Освен това те ще могат да разработват свои собствени AR ефекти и AR съдържание за развлекателни цели и за увеличаване на броя на абонатите си, както и да знаят как да прилагат придобитите знания и умения за търговски цели: създаване на маски за блогъри, марки и други клиенти и разработване на уникални реклами.

Резервирайте място

Данный сайт использует файлы cookie и прочие похожие технологии. В том числе, мы обрабатываем Ваш IP-адрес для определения региона местоположения. Используя данный сайт, вы подтверждаете свое согласие с политикой конфиденциальности сайта.
OK