Визуален асистент на Tynker

Начална / Модули / Визуален асистент на Tynker

Модул, който е подходящ и за най-малките. Визуалното блоково програмиране в едно от най-популярните приложения на Tynker ще бъде забавно и увлекателно.

Детето ви ще направи първите си стъпки в света на ИТ - ще научи основите и основните принципи на програмирането по забавен и игрив начин, ще се научи да рисува и да създава анимации и ще разработи своя собствена игра или анимационен филм. След като завършите модула, можете да преминете към изучаване на по-напредналите езици за програмиране Python и JavaScript.

Продължителност на модула - 1,5 месеца

Възраст - от 6 години

Резервирайте място

Tynker е популярна в цял свят учебна платформа за развиване на умения за програмиране, която помага да се възпита у децата интерес към технологиите. Детето ви се запознава с основни концепции за кодиране, като последователности, повторения и условия, в забавна и игрива среда. Уроците са интерактивни и включват упражнения, викторини, пъзели с истории и практически дейности за създаване на функционални приложения, игри, истории и анимации.

Функции на модула Tynker Visual Assistant и ползи от обучението в CyberSchool

Курсът по визуално програмиране на Tynker за деца в CyberSchool International се състои от 8 сесии, водени от нашите креативни преподаватели - специалисти в областта на информационните технологии. Децата ще научат основните идеи на програмирането за възрастни по прост и достъпен начин, като плъзгат и пускат различни "визуални" блокове (механика на плъзгане и пускане). Те лесно ще се научат да работят с код, за да създават програми, и ще се научат да си поставят цели и да ги постигат.

Имайте предвид, че Tynker е англоезична образователна платформа, която се използва в училищата по целия свят. Добрата визуализация и лесната употреба го правят достъпен за деца от всички възрасти, като дори малките деца трябва да запомнят само няколко командни думи.

Обучението на деца по програмиране на Tynker в кибершколата KIBERone в Екатеринбург е основа за разбиране на логиката на езиците за програмиране Swift, JavaScript и Python. Така децата ще могат по-лесно да преминат към изучаването им. Ще научим детето ви на програмиране чрез игра: като подрежда и плъзга блокчетата Tynker, решавайки пъзели, то ще може да сглобява кодове самостоятелно, ще се научи да решава проблеми в последователни стъпки и накрая ще може да отстранява грешки в програмите.

В уроците по програмиране на Tynker момчетата:

Запознайте се с интерфейса на програмата, средата на играта и забавните герои;

Запознайте се с основните функции на платформата Tynker;

Те ще започнат да използват преводач и браузър, както и да работят с графичен редактор;

Създават първите си проекти - реалистични игри, анимационни филми, анимирани герои.

По време на целия урок нашите преподаватели поддържат интереса на децата и ги мотивират за дейности по проекти и по-нататъшно изучаване на езици за програмиране. По време на курса по програмиране Tynker в кибершколата децата:

да осъзнаете, че програмирането е интересен и вълнуващ процес;

ще разберат ясно основните принципи и логиката на разработване на проекти и връзката между състояние и резултат;

да се научат да използват програмирането, за да се изразяват;

ще развие въображението, абстрактното и алгоритмичното мислене;

да се научат да правят логически изводи, логически операции и разсъждения;

да станете по-усърдни и мотивирани;

развиване на умения за работа в група.

Данный сайт использует файлы cookie и прочие похожие технологии. В том числе, мы обрабатываем Ваш IP-адрес для определения региона местоположения. Используя данный сайт, вы подтверждаете свое согласие с политикой конфиденциальности сайта.
OK