Магически Photoshop

Начална / Модули / Магически Photoshop

Модулът е предназначен за деца и младежи на възраст над 8 години. Те ще се запознаят с компютърната графика и нейните невероятни възможности, ще овладеят основните инструменти на Adobe Photoshop и ще придобият уникален опит в обработката на цифрови изображения с помощта на ретуш и филтри. Те ще се научат да създават красиви графики и зашеметяващи колажи, както и да ретушират портрети и пейзажи. Нашите напреднали учители ще успеят да насочат енергията на детето ви към творческо интелектуално пространство и ще открият за него чудесен начин да изрази себе си!

Резервирайте място

Модулът "Вълшебният Photoshop" за деца и тийнейджъри в Кибершколата на KIBERONE е отлична възможност да се научите да работите с тази популярна програма от нулата и да поставите основите на успешна кариера. Програмата на модула запознава децата с функциите на цифровата корекция на снимки и им позволява бързо и точно да обработват всяка снимка. Те ще овладеят основните инструменти на програмата, ще се запознаят с тънкостите на работата във Photoshop с ретуш, колажи и анимация, с растерни и векторни графики и в резултат на това ще съставят портфолио със собствени творби.

Характеристики на модула Magic Photoshop в KIBERone CyberSchool

Photoshop е най-търсеният инструмент в индустрията за компютърна графика, който ви позволява да извършвате много операции, включително редактиране на снимки, създаване на изображения и дизайн на лого. Обучението в нашето киберучилище е съобразено с възприятията на децата, като всички материали са структурирани и представени с нарастваща сложност. Уроците са лесни и увлекателни, като 80% от обучението се провежда на практика.

Нашите креативни преподаватели, които работят в големи ИТ компании и дизайнерски студия, ще ви разкрият тайните и тънкостите на работата със софтуерните инструменти, които подобряват качеството на снимките. Те ще споделят своите патентовани техники, благодарение на които децата ще знаят как да изглаждат правилно и красиво кожата, да тонират снимките, да намират правилния цветови баланс, да подчертават сенките и светлините, да подчертават силните страни на модела и да възстановяват стари снимки.

В модула Magic Photoshop детето ви

да се научите сами да правите добри снимки с правилната перспектива;

да се запознаете с интерфейса и инструментите на програмата;

научете как да качвате и обработвате портретни снимки и пейзажи;

ще опитат силите си в дигиталното рисуване и илюстриране;

Експериментирайте с цветове и форми, рамки и текст, филтри и слоеве;

Научете основите на ретуширането на портрети и как да изгладите тона и да премахнете ненужните елементи и несъвършенства;

ще се опита да допълни снимката с текст, да направи текстови лога и заглавия;

ще създават колажи и двойни експозиции от различни снимки.

Този модул насърчава развитието на паметта и вниманието, творческото мислене и въображението, познавателната активност, както и усещането за хармония и композиция на цветовете. Придобитите знания и умения са достатъчни, за да могат децата и младежите не само да прекарват интересно свободното си време, но и да получават постоянни доходи.

Данный сайт использует файлы cookie и прочие похожие технологии. В том числе, мы обрабатываем Ваш IP-адрес для определения региона местоположения. Используя данный сайт, вы подтверждаете свое согласие с политикой конфиденциальности сайта.
OK