Figma. Уеб дизайн за уебсайтове и приложения

Начална / Модули / Figma. Уеб дизайн за уебсайтове и приложения

Модулът е подходящ за деца на възраст над 7 години. Модулът е подходящ за деца на 7-годишна възраст и ще ги запознае с иновативна платформа за уеб разработчици и дизайнери - Figma, онлайн услуга, която съчетава най-модерните инструменти за проектиране на уебсайтове и изпреварва конкуренцията.

В резултат на това детето ви ще научи как да създава прототипи на уебсайтове и мобилни приложения, да разработва цялостна концепция и корпоративна идентичност за уеб проект и в резултат на това да създаде свой собствен блог за пътуване с уникален дизайн. Дори възрастните не могат да го правят!

За тези, които вече са преминали курс по уеб дизайн, този модул ще помогне да развият уменията си и ще им осигури трамплин за успешна кариера като дизайнер на интерфейси.

Резервирайте място

Модулът "Уебдизайн. Модулът "Figma" за деца в Първото международно киберучилище ще запознае децата с един усъвършенстван и най-обещаващ инструмент за дизайнери и уеб разработчици днес. Модулът е изцяло адаптиран за възприемане от деца, а информацията е представена по лесен и достъпен начин. Обучението се води от преподаватели с впечатляващ опит в големи компании и дизайнерски студия в разработването на ИТ продукти: създаване на корпоративни месинджъри, страници в социални мрежи, уебсайтове, приложения и услуги.

Характеристики на модула "Уебдизайн. Figma" в киберучилището KIBERone

Figma е внимателно изработен инструмент, създаден от дизайнери за дизайнери. Тази междуплатформена онлайн услуга е лесна за научаване и използване, дори за начинаещи, но има огромен потенциал.

По време на модула "Уебдизайн. Модул "Figma" в нашето кибер училище учениците ще се запознаят с Figma от нулата, ще научат ключови трикове и как да използват цялата мощ и функционалност на тази облачна платформа. Те ще научат как да изграждат работния си процес и да автоматизират работата си, така че да отделят минимално време за извършване на промени и редакции. Освен това те ще работят заедно върху макети и ще провеждат мозъчни атаки със своите връстници в класната стая.

Програмата на модула включва:

Запознаване с предимствата и недостатъците на Figma, нейния интерфейс и инструменти за уеб дизайнери;

работа с преки пътища, текст, изображения, ефекти и интелигентни водачи;

създаване на интерфейси, прототипи и макети в графичния редактор, създаване на табла за устройства с различни резолюции и за различни платформи - за PC, iOS и Android;

векторни графики и различни задачи за проектиране;

тестване и персонализиране на функциите на бутони, изскачащи менюта, анимирани и модални прозорци;

създаване на блог за пътуване - от прототип до цялостна концепция.

Тъй като уебдизайнерът е пресечна точка между техническите и творческите предмети, детето ви ще подобри знанията си по английски език, ще придобие добри умения по математика и информатика, ще развива творческото си мислене и ще използва логиката си в процеса на работа.

Под ръководството на преподавателите от модула децата ще преминат през всички етапи на създаване на уебсайт и ще научат основите на анализа, дизайна и оформлението. Този модул е чудесна възможност да станете експерт в областта на цифровия дизайн и да получавате добри доходи.

Данный сайт использует файлы cookie и прочие похожие технологии. В том числе, мы обрабатываем Ваш IP-адрес для определения региона местоположения. Используя данный сайт, вы подтверждаете свое согласие с политикой конфиденциальности сайта.
OK